FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: tezahürat sorunu(psv)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Fenerbahçelilikse herkesden daha çok fenerbahçeliyim..
bu siteye sırf bunu dile getirmek için üye oldum aslında ama hangi foruma yazarsam doqruları yazmaktan çekişnmem kendi takımım da olsa

ben şahsen psv maçında yaptığımız 8esiktas tezahürat ve hareketlerinden utandım.fenerbahceli olmak farklılık gerektirir çalıntıyı değil..(OOOOooo lalalala tezahüratı)
tek dileğim inşAllah bi daha yapmayız...

görüşlerinizi bekleyorum
Tezahurat sorunu aslinda bugun Gs'nin macinda vardi. 25 bin kisiyi bile toparlayamadilar. Var olanlarda etkili olamadi. Yenik duruma dusunce, tezahurata devam ayaklari yaptilar ama cok komik oldu.
arkadasım dıkkatlı olursan 8tasın o besteyı bızden caldıgını gorursun porto macından once bız o besteyı burhan felekte soyledık saat 15,30 da ezıklerde gorduler hemen kaptılar bız sahıplenemedık o besteyı dunde herkes gordu da la cavese nasıl yapılır
carsı 9 a karsı
valla böyle wetkileyecek bi beste sahiplenilseydi o zman..adamlar tüm kamoyuna duyurdu sesini yetmedi ingiltereye duyurdu....

yazık olmuş Big Grin
biz o besteyi burhan felekte yaptık sen canını sıkma.çok şükür tezahurat sorunumuz yok ve o tezahurat insanı harika çıldırtıyo Big Grin
Referans URL