Forma İsmi: Volkan
Şube: Futbol
Mevki: Kaleci
Doğum tarihi: 27.10.1981
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.91
Kilo: 92
Ayakkabı no: 44
27 Ekim 1981 Fatih, İstanbul doğumlu Volkan Demirel 1.91 boyunda ve 92 kilo. 2002-2003 sezonunda Kartalspor'dan transfer edildi. Kaleci mevkiinde oynamaktadır.
Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 26 Nisan 2003'de Fenerbahçe - Samsunspor Türkiye Süper Lig maçıdır.
Ağustos 2003'de antremanda burnu kırıldığından bir süre takımdan uzak kalmıştır.
6 A, 17 defa Ümit, 5 defa da A Genç Milli takımda yer aldı.
İlginç.Kimi dönem rezalet bir kalecilik yapıyor.Saç baş yolduruyor olmaz böyle hatalar dedirttiriyor.Ama bazende harika kalecilik yapıyor.Kendine güveni var.Peki neden arada bizi çok kötü yakıyor?Fakat şuan ki performansına bakarsak oldukça iyi.Umarım hep böyle devam eder(Y)
Allahına kurban genç fenerli volkan

seviLLa maCiNDa oyNaYannn eNn GüZeLl fuTBoLCuuu.....
uLaa voLKaNn herKeZi asiKk eTTinn uLenn kenDiNe...
TaBi buRDa 32 diSiN GözüKMüsTe neySe idaRe eder

aL işte ßurda SEwılla macında penaLtıları tutqu içn öwuosnuz 6S macında şanssz qoLu yedqımız ıcn etmedqınız laf kfür haKAret kaLmadı . Ya adam qbı aRksnda durun yensede yenlsede tutun yada ßırakn Fenerı fln kendnıze ßşka takım blun .
[color=#FF0000]yyyaaaa neden volkan yaaa neden ustaaa yaaa herkesden yeseydinde şu golü galatasaraydan yemeseydin yaaa sen benim rüyalarımdın keşke çooooooooooookkkkkkkk üzdün ben!!!!!!!! [/size]
volkan ı rüştü-recep-serdar üçlüsünün hep üstünde tuttum hep daha çok sevdim ki hala öyledir yediği hatalı goller oldu ama öyle kurtarışlar yaptı ki öyle maçlar kazandırdı ki herşeye değer o taraftarın sahadaki halidir (Y)