FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Gruplar Belli Oldu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Rakipler belli oldu
Fenerbahçemizin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda karşılaşacağı rakipleri belli oldu...

Turkcell Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe,3. ön eleme turunda eşleştiği Belçika temsilcisi Anderlecht'i ilk maçta İstanbul'da 1-0, ikinci maçta ise deplasmanda 2-0 yenerek tur atlayan taraf oldu. Şampiyonlar Ligi serüvenine Inter, PSV ve CSKA Moskova'nın bulunduğu G Grubu'nda başlayacak... Fenerbahçemiz gruptaki ilk maçını 19 Eylül'de Inter ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. Gruptaki son maçımız ise 12 Aralık'ta yine Şükrü Saracoğlu'nda Rus temsilcisi CSKA Moskova ile oynayacağız.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18 ve 19 Eylül'de yapılacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayıp, 11 ve 12 Aralık'ta oynanacak 6. hafta maçlarıyla sona erecek. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2007-2008 sezonu finali 21 Mayıs'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılacak.

G
FC Inter (İtalya)
PSV Eindhoven (Hollanda)
PFC CSKA Moskova (Rusya)
Fenerbahçe SK (TÜRKİYE)

-------------------------------------------------------------

Tüm Gruplar

A
Liverpool FC (İngiltere)
FC Porto (Portekiz)
Marsilya (FRA)
Beşiktaş JK (TÜRKİYE)

B
Chelsea FC (İngiltere)
Valencia CF (İspanya)
FC Schalke 04 (Almanya)
Rosenborg BK (Norveç)

C
Real Madrid (İspanya)
Werder Bremen (Almanya)
S.S. Lazio (İtalya)
Olimpiyakos CFP (Yunanistan)

D
AC Milan (İtalya)
SL Benfica (Portekiz)
Celtic FC (İskoçya)
FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

E
FC Barcelona (İspanya)
Olimpik Lyon (Fransa)
VfB Stuttgart (Almanya)
Glasgow Rangers FC (İskoçya)

F
Manchester United FC (İngiltere)
AS Roma (İtalya)
Sporting Clube de Portugal (Portekiz)
FC Dinamo Kyiv (Ukrayna)

G
FC Inter (İtalya)
PSV Eindhoven (Hollanda)
PFC CSKA Moskova (Rusya)
Fenerbahçe SK (TÜRKİYE)

H
Arsenal FC (İngiltere)
Sevilla FC (İspanya) / AEK Atina FC (Yunanistan)
FC Steaua Bükreş (Romanya)
SK Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti)
En dikkat çekici grup F grubu Roma napıcak Manchester'a bekleyip görücez...
Bence E grubu dahada dikkat cekici. Lyon Barcelona'ya karsi. Avrupa'nin iki devi.
3. olabiliriz. 2.lik zor.
MeTaL demiş ki3. olabiliriz. 2.lik zor.

Agzindan bal akiyor be! Big Grin
fikstür harika bu gurptan cıkamazsak cl ye sadece para kazanmak için gidiorz demektir.fenerbahçe bu gurptan cıkmak zorunda
inter ın 100 yılı oldugu ıcın cok buyuk hırsla oynıcak her macı bunun dısında fazla kotu bıse yok

ruslar dunya futbolunda cıkısta oluk oluk para akıtıolar futbola bende katılıom orcuna transfer yapmadık 3 oluruz heralde ıcımdende gecen bu zaten
erman demiş kiinter ın 100 yılı oldugu ıcın cok buyuk hırsla oynıcak her macı bunun dısında fazla kotu bıse yok

ruslar dunya futbolunda cıkısta oluk oluk para akıtıolar futbola bende katılıom orcuna transfer yapmadık 3 oluruz heralde ıcımdende gecen bu zaten
Moskowa'da oynanacak final sanirim, bu da bizim icin byuk bir engel. Onlar da ölumune oynayacak. Eeee kiz gibi degil de erkek gibi cikar da topumuz oynarsak bizi kim tutar? GS nin yuzuncu yilini zindan ettik. Ki Milan ile tarihi bir hesabimiz yok. Yani Gs nin yuzuncu yili bence cok daha zor bir sene idi. Ve sampiyon olduk. Hem de kilit macta onlari yenerek. Ben takimi begenmiyorum hala, ama Fenerbahce adina guvenim var. Mac seyretmeye oturunca, nasilsa yenilecegiz diye oturmuyorum. Inanin bana en kolay macta bizi kanser ederler ama, bu sene bir surpriz bekliyorum. Tecrube ve hirs yetersiz olsa da, yildizlar bu ise nokta koyar bazi maclarda.
arkadaşlar taraftar olarak karamsarız.herkes uefa die tutturdu.bazıları 2.lik dio ama r. carlos ve alex grup 1.liğinden bahsedio anlamıorm ya biz karamsarız yada takım cok güvenio kendine
El PaBLo demiş kiarkadaşlar taraftar olarak karamsarız.herkes uefa die tutturdu.bazıları 2.lik dio ama r. carlos ve alex grup 1.liğinden bahsedio anlamıorm ya biz karamsarız yada takım cok güvenio kendine

çünkü taraftar gerçeğin ne olduğunu anlamaya başladı. her sene yönetim bu sene hedef şampiyonlar liginde final, bu sene hedef avrupada başarı, bu sene hedef avrupada bir kupa diye gazı verdi. taraftarda bi kaç yıl boyu buna inandı ve bunu dile getirdi. sonuç ortada: uefada çeyrek final yüzü bile göremedik.
iNTer'in Defansındaki eKsikLer Bizi iLk maçTa ŞanşLı Hale Getiriyor... ŞampionLar Ligi'ne GalibiyetLe iYi Bi başLangıç YaparSak Bence Gruptan Çıkmamamız iÇin Hiçbir Neden KaLmaz...
CSKA'yi ne edecegiz ya? Bence grubumuzdaki en zor rakip.
Referans URL