FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: sizce kötü futbolun sorumlusu kim...?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
takımımızın yendiği maçlarda bile bu kadar kötü oynamasının sebebi sizce nedir arkadaşlar...?

benim şahsi fikrim sorumlu zico ve yanlış transferler(yönetim)kezman devid ve edu bence bu takımın oyuncusu değiller beğenmediğimiz nobre ,tozgatlı bunlardan çok mu kötüydü?
Zico, Kezman, Alex.
tersten gidersek sahadaki bazı futbolcular, bu futbolcuları ısrarla oynatan ve adil forma dağıtmayan, hakedene formayı vermeyip onu küstüren zico, zico'yu getirmiş olup hala kovamayan Fenerbahçe yönetimi.
mehmet yozgatlıdan kim memnun deildiki.nobre ise cok karaktersiz adam.çok çirkef ööle adam istemem.ama kezman ii deil bu bi gercek.takımın kötü oynamasının sebebi zico nun 11 leri ve oyuna müdahale edememesi
Oyuncularda tuaf bir formsuzluk var birde sistem islemiyor. Derhal degismesi lazim. Tek santrforla olmuyor iste. 4-3-1-2'e bir an evvel dönmemiz lazim. Ilerde bir türlü cogalmiyoruz. Ama Zico dan da sistemi degistircegi yönde bir umudum yok.
Ama bir umudum var oda Appiah'nin cok yakinda takima katilmasi. O'nun gelmesi sistemi degistirebilir.
cok kotu top oynuyoruz sayın yonetım acıl bısey yapsın yoksa hersey cok berbat ıolabılır bu sene ayrıca yapılan transferler ıyı degıl bu sene
zico ve rakibi kücümseyip mücadele etmiyen futbolcular.
Tabi ki de geldiği günden bu yana gerekli transferler ve gelecek doğru futbolcuları getirme konusunda özürlü olan Zico ve Zico gibi bi stajerin her dediğine "emrin olur" diyen ve futboldan zerre kadar anlamayan yönetimdir...
Yönetimin artık kendi içinde futboldan çok iyi anlayan kişilerden oluşan bi Futbol Komitesi benzeri bişey kurması lazım yönetimin(buna Aziz Yıldırım da dahil) futboldan anlamadığı aşikar bi gerçek.....
başta zico sonra onu hala takımın başında tutan yönetim.yahu bazı futbolcuların artık en azından yedeğe alınma zamanı gelmedi mi(başta kezman). neden bu takımda hakeden değil de ismi olan formayı giyer. gürhan,semih,(gitmeseydi olcan, kerim),yasin,gökhan,wederson bu oynayanlardan daha mı başarısız olacaklar?taraftar sahada sonuna kadar mücadele eden futbolcu istiyor,ismiyle oynayan yalancı yıldızları değil
PHeNoMeNoN demiş kiYönetimin artık kendi içinde futboldan çok iyi anlayan kişilerden oluşan bi Futbol Komitesi benzeri bişey kurması lazım yönetimin(buna Aziz Yıldırım da dahil) futboldan anlamadığı aşikar bi gerçek.....

Cok dogru. Sonuna kadar katiliyorum.
Referans URL