FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Selçuk Şahin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Forma İsmi: Selçuk
Şube: Futbol
Mevki: Orta Saha
Doğum tarihi: 31.01.1981
Doğum yeri: Tunceli
Boy: 1.87
Kilo: 81
Ayakkabı no: 44.5

31 Ocak 1981 Tunceli doğumlu Selçuk Şahin 1.87 boyunda 81 kilo. 23 Temmuz 1999'da profesyonelliğe geçti. 2003-2004 sezonunda İstanbulspor AŞ takımından 3 yıllık sözleşme yapılarak Fenerbahçe'ye transfer edildi. Orta saha mevkiinde oynamaktadır.

Fenerbahçe'deki ilk maçı, 16 Temmuz 2003 tarihinde oynanan Waldhof Mannheim - Fenerbahçe, hazırlık maçıdır.

Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 10 Ağustos 2003 tarihinde oynanan Fenerbahçe - İstanbulspor AŞ, Türkiye Süper Lig maçıdır.

11 defa A, 3 defa B, 19 defa Ümit, 3 defa A Genç milli takım forması giymiştir. Ümit milli takımda 2 gol kaydetmiştir.
Türkiyenin en iyi klübünde vasatın altında olan futbolcu.ne diyim daha
ara sira iyi maclar cikariyor ama!
çıkart beni sahaya ara sıra bende bi alex olurum.
Istanbulspor'da iyi oynuyordu. Ayrica bizde ara sira bazi bazi oynayan bir adam. Ve bence de Carlos'u deli atan paslar atiyor. Gözumle gördum, Carlos, eliyle gözlerini isaret edip, bakarak at diye firca atti adama.
adam şaşı, baktığı yer belli değil.biri gitti biri kaldı şaşıların
Öbur sasi Umit dimi, hadi acik acik yaz. :-)
eet Ümitti bi çekingenlikten değil.biliosunuz die yazmadım Tongue.ama ne orta keserdi bea bakmadan
özlemedim de deil öbür şaşıyı Big Grin

HoLyGuN1907 Yazan:
özlemedim de deil öbür şaşıyı Big Grin

Bekliyordum, ne yazacan diye, tam yazdin.Smile

arkadaşlar bu ümit özat neden sevilmezdi selçuk neden sevilmiyor anlamıyorum. ümit bu takıma kaptanlık yaptı elinden ne geliyorsa yaptı.selçukta öyle ama bazen inanılmaz hatalar yapıyor. sevilla maçındaki hataları kritikti.

bahri Yazan:
arkadaşlar bu ümit özat neden sevilmezdi selçuk neden sevilmiyor anlamıyorum. ümit bu takıma kaptanlık yaptı elinden ne geliyorsa yaptı.selçukta öyle ama bazen inanılmaz hatalar yapıyor. sevilla maçındaki hataları kritikti.

neden sevilmediğini kendin söylemişsin zaten. inanılmaz hatalar yapıyor ve bize geldiğinden beri 5 yıl geçti kendisini hala geliştiremedi.

CoHh biLiyorsaNizzz ciKinn kenDiNizz oynaYinn baRi.... Big Grin
Referans URL