FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Şampiyonlar Ligi 1.Grup Maçı: Fenerbahçe 1-0 Inter
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sizce inter maçı galibiyet serisinin başlangıcı olurmu?
Oldu bile..!
ben hayır dedim Tongue

şimdi geldim maçtan (forum da bi süre çöktü yineSmile şimdi sayılmaz tamSmile tribünler tıklım tıklım, taraftar desteği inanılmazdı, bas bas bağıran 50-60 yaşında amcalar bile vardı okan abi Big Grin sanki 52.000 kişi de kazanıcamıza emindi. ilk dakikalarda tribünlerdeki sesten inter in eli ayağına dolaştı, saçmasapan paslar yapmaya başladılar. interli bi avuç insan oturdu yerine. kimse bu derece üstün oyniycamızı tahmin etmemişti. 1 kaçtı 2 kaçtı 3 kaçtı verilmeyen penaltı kaçtı ve sonunda alex belini kırdı, çizgiye inip nefis bi orta yaptı, deivid de iyi koştu, voleyi çok pis çaktı. gol atmadı resmen, inter kalecisine "al eline çocuğu" dedi Big Grin sonra 5 kaçtı 6 kaçtı 7-8 tane sarı kartlık pozisyon kaçtı derken ben de dahil tribündekiler akıl sağlığını kaybetmeye başladı. "ulan inter i böle yakalamışız bu kadar kaçar mı.. delik deşik etmemiz lazım" modu. deivid bizdeki en iyi maçını oynadı, alex şov yaptı, edu-lugano en az 1-2 golü kurtardı, carlos sahanın heryerindeydi, hatta ve hatta deniz isabetli pas bile verdi. bi ara maç hiç bitmiycek sandım ama bitti. rüyada gibiydim. uyandırmayın beni Smile hadi iyi geceler Smile
Uyan Tolga bu bir ruya sadece..! :-)
Referans URL