Fenerbahçeli taraftarlarımız, hafta içindeki Macaristan maçında basın tribününe dönerek el kol hareketleri yapan Emre Belözoğlu’na, özel olarak hazırladıkları pankartlarla mesaj gönderdi. Pankartların bazıları şöyle:
"Ulusoy’a yaptıysan eğer, affederiz seni EMRE." "Ulusoy’suz federasyon, Şaban’sız milli takım, Emre’siz temiz futbol istiyoruz." "Yakışır sana Emre. Senin hocaların Hagi, Bülent, Fatih Terim’dir."
"Yakışır sana Emre. Senin hocaların Hagi, Bülent, Fatih Terim’dir."
budur.
fotoda görebilsek iyi olurdu
okan abi koymuştu işte resim
![[Resim: attachment.php?aid=69]](http://www.fenerbahceworld.com/attachment.php?aid=69)
Sirf futbol oynasalar olmaz, hepsi bir halt saniyor kendini. Emre'de ne top oynadi ya o macta..!
hic işte iki topa wur adam sandı kendini adada top oynuyunca adammı oluyon ayıp ettin emre
ulusoya yapmışsa kardeşimiz dir kndisi

al işte aldığımız adama bak. zamanında katil emre tezahüratı da cabası.
MeTaL demiş kial işte aldığımız adama bak. zamanında katil emre tezahüratı da cabası.
Emre'ye ne kadar karşı olsamda katil değil kaza oldu.Ama sonra ailesine maddi yardım yapıcam diyip yardımları keserek şerefsiz bir insan olduğunu yeniden kanıtlamıştı!
Sefa demiş kiMeTaL demiş kial işte aldığımız adama bak. zamanında katil emre tezahüratı da cabası.
Emre'ye ne kadar karşı olsamda katil değil kaza oldu.Ama sonra ailesine maddi yardım yapıcam diyip yardımları keserek şerefsiz bir insan olduğunu yeniden kanıtlamıştı!
evet kazaydı ama sonuçta bu tezahürat yapıldı.
Emre giyicek artık çubukluyu birşey gelmez elden...
Tümer Metin direk Fenerbahçe'yi hedef alan küfürlü tezahüratları yapmıştı Ama ben Türmer'i çok sevdim Affetmek büyüklüktür Emre'de Fenerbahçe'ye geldiğinin farkına varır adam gibi rahat durur umudum bu yönde
Anti-Emre cabalar, aynen Kezman'a yuh ceken taraftar kadar anlamsiz. Destek olacagiz, baska yolu yok.
ben antiden kaldırdım bu ve buna benzer haberleri Forumdan bu topic kalkarsa fena olmaz. gelip buradan alıntı yapıyolar
Bu olaylari kafalarimizdan silsek iyi olur artik.
Hatta mümkünse forumdan da silsek iyi olur...