FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Bakkal: İyi oynamasak da kazandık..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son dakikada kazandıkları golle 4-3 galip bitirdikleri Kayserispor maçı ile ilgili olarak, ''3 haftadır kazanamıyorduk, iyi oynamadık ama kazandığımız için mutluyum'' dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, ligin ilk haftasında oynadıkları ve galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'a yenildiklerini, Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu, Gaziantepsporlu oyuncularında bu maçta kendilerini göstermek için bir fırsat olduğunu ifade eden Bakkal, ''3 kez mağlup duruma düşmemize rağmen futbolcularım inanılmaz bir performans sergilediler. Yenilseydik gerçekten çok üzülürdüm. Son ana kadar maçı bırakmadık ve golü attık. Ciddi sıkıntılarımız olduğu bir gerçek, ama bunu mazeret olarak söylemiyorum. İyi oynamadık, hatalar yaptık ama kazanmasını da bildik. En azından ileriki maçlar için futbolcularım öz güvenlerini tekrar kazandılar. Kayserispor maçı ligdeki çıkış maçımız olacak'' dedi.

KAYSERİSPOR

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, ''Söyleyecek bir kelime inanın bulamıyorum. Şaka gibi bir maç oldu. En iyi olduğumuz defans bölgesinden 4 golü kalemizde gördük. Bunu kabullenemiyorum. Kadroyu ben yapıyorum, oyuncum ile ilgili hata varsa o benim hatamdır. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız..!
Bu cumleyi kuran herkesden nefret ediyorum.
Referans URL