Koptum zuhahahaha

Aslinda tribunler icin bir numarali malzeme, kimse gigini cikaramaz. Kufur mufur yok iste.

Hehe youtubedeki yorumumu okuyun.
Okan abi süpersin

süper bi şarkı
yuhhhh... haha harika fena komik

yaaraaaam içeeerrdeee

burada herkes kahkaha atiyor ben anlamadim, nesine guldunuz komik bir bolumunumu kacirdim ne.
(29-10-2008 12:27 PM)Erman demiş ki [ -> ] (29-10-2008 12:24 PM)fb-rh-positif demiş ki [ -> ]burada herkes kahkaha atiyor ben anlamadim, nesine guldunuz komik bir bolumunumu kacirdim ne.

şte bu daha komikti 
boşver Türkçemiz lastik gibi bir dil nereye çekersen oraya gidiyor 

yalnız alttakı yazıları okudum cocugun bırı bu sarkıyı sevgılısıne armagan etmıs

eminim daha anlamlı bır parca armagan edılemezdı sevgılıye

heeeeeeee ben alt yazilari hic okumadimki, dur bi, bidaha bakayim.
(29-10-2008 12:41 PM)fb-rh-positif demiş ki [ -> ]heeeeeeee ben alt yazilari hic okumadimki, dur bi, bidaha bakayim.
komik olay alt yazıda değil şarkıda

ben pes diyorum artik, bu konuda yorum yapmayacagim kendimi salak hissetmeye basladim psikolojim bozuldu beee.
Parcayi perform eden amcamin isme de dikiz: Celal YARICI :-)
sifreli sifreli konusmayin yaw, anlamiyorum, allah askina dogru izzah edin sunu, neyse bosverin benim kafa uctu artik zor toparlanir.
(29-10-2008 01:05 PM)fb-rh-positif demiş ki [ -> ]sifreli sifreli konusmayin yaw, anlamiyorum, allah askina dogru izzah edin sunu, neyse bosverin benim kafa uctu artik zor toparlanir.
Bak simdi izah edince ayip olacak ama. Nakarat söyle:
Yaraaaam Icerdeeee..!
Sana neyi cagristiriyor bu?
heeeeeeeeeee,

anladiiiiiim yok boyle birsey, adam ne yapsin hep sizlerin sucu,

:88:Allah kimseyi sizlerin diline dusurmesin art niyetli sizlersiniz

(29-10-2008 01:00 PM)okanus demiş ki [ -> ]Parcayi perform eden amcamin isme de dikiz: Celal YARICI :-)

bence art niyetli olan yapımcı...
adamın soyadına göre şarkı vermiş