FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Samiyende FENERBAHÇEM BENİM!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
6s taraftarının beklediği meşhur 33. haftayı hatırlarsınız.Hani 33. haftaya şampiyon olarak gitmiştik samiyene.Hani Bayrak dikmiyelim diye önümüze polis barikatı kurmuşlardı.Orta sahaya 6snin simgesi Sezgin'i koymuşlardı.Hani Sabri,Emre Aşık ve Necati salağı da maç sonu bize bakıp nöbet tutmuşlardı.Hani kendi stadlarını yakıp su ve koltukları attıkları maç.Hatırladınız dimi işte o maçtan müthiş bir görüntü.

33. haftada bizi yenip şampiyonluğu ilan ediceklerini sanan ezikler o hafta gelmeden bişi olmuşlardı hani.Derbiya neticede takımlarını ateşlemek için Maraton ve Numaralı tribünden karşılıklı Cinconconum benim çekecekler akılları sıra.Bizde sakince bitirmelerini bekliyoruz.Ve bitirdiklerinde FENERBAHÇEM BENİM...! diye patlatıyoruz.Numaralıdan cevap geçikmiyor "Biricik Sevgilim".Bizde e madem sizde söylüyorsunuz diyip devam ediyoruz.Daha sonra napıoruz napıoruz sesleri.Özledim asiyedeki adrenalini.Müthiş bir cesaret ile 90 dakika bağırmayı.Hadi artık gelsin Ligin 2. yarısı yine şovumuzu yapalım.

Not:Video sonunda önce eski açığa "yan taraf yan taraf sesin çıksın yan taraf diye" bağrıyoruz .Daha sonrada yine FENERBAHÇEM BENİM...! diye patlatıyoruz.Onlardan cevap gelmeyince yuhluyoruz Smile
Muthis. Ve bu ibnelere sadece 5 mac ceza verildi.
Bu sene giriceğim inşallah şu halı sami yene Big Grin
Efsane videodur bu...Wink
euheuh güzel olmuş. bir de "Laciveeeerrrrtt" diye baarıp cevap gelmeyince yuhlamak klasiktir Smile
muhteşem 135
bnde çıkmamışşşhhhhSad
tek kelimeyle harika135
daha ne videolar var onlar sadece bizi dinledi..
Referans URL