FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Alonso: 'Renault ilk opsiyon'
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
BMW Sauber'le üç yıllık anlaşma imzalayacağı spekülasyonları yapılan Fernando Alonso, 2009 için ilk opsiyonunun Renault'da kalmak olduğunu söyledi.
İspanyol Cadena Ser radyosuna konuşan eski dünya şampiyonu sürücü, "Tercih edebileceğimiz en iyi yeri bulmaya çalışıyorum" dedi.

Alonso, "Buradaki (Renault) herkesi tanıyorum. İşler yolunda gidebilir. Yeni aracın hazırlığını yapıyorlar fakat henüz yeni araçla ilgili çok fazla şey görmedim" diye konuştu.

Alonso, "Tüm takımlar gelecek seneye çok iyimser bakıyorlar. Fakat Renault bana iki kez şampiyon olmamı sağlayacak araç verdi. Dolayısıyla onların, diğerlerine göre bu işi yapabileceğine inanmak daha kolay" dedi.

Henüz gelecek seneye ilişkin bir plan yapmadığını kaydeden Alonso, Kimi Raikkonen'in Ferrari ile sözleşmesini bir yıl daha uzatmasıyla ilgili olarak da düşüncelerinde bir değişiklik olmadığını söyledi.

İtalyan ekibini işaret eden Alonso, hiçbir kapının kapanmış olduğuna inanmadığını vurgulayarak, "27 yaşındayım, eğer bir 8-10 sene daha pistlerde mücadele edeceksem, bir gün belki oraya gitme fırsatım olur" dedi.

Alonso, "Şimdi, 2010'u, 2011'i düşünmek yerine, mümkün olan en kısa sürede yeniden kazanmaya başlamam lazım" şeklinde konuştu.

TurkiyeF1.com
Referans URL