FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Massa Raikkonen'den yardım beklemiyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Felipe Massa, şampiyonluk mücadelesinde takım arkadaşı Kimi Raikkonen'den yardım beklmediğini ifade etti.

Alman Welt am Sonntag gazetesine konuşan Brezilyalı pilot, şampiyonluk mücadelesinin Raikkonen veya diğer rakiplerinin mücadelesinden tümüyle ayrı olduğunu belirtti.

27 yaşındaki Massa, "Araçta oturuyorum. Yarışlar kazanan veya hatalar yapan biriyim. Bu bir oyun" dedi.

Brezilyalı pilot, Raikkonen'le ilişkilerinin son derece profesyonel olduğunu ifade ederek, "Birlikte çalışıyor ve Ferrari'nin dünya şampiyonu olmasını istiyoruz. Fakat arkadaş değiliz, özel bir ilişkimiz de yok" diye konuştu.

Daha önce birlikte çalıştığı Michael Schumacher'i eski bir takım arkadaşı olarak değil, bir ağabey olarak tanımlayan Massa, Raikkonen içinse, "Bir toplantıda bir aradaysak, toplantı bittiğinde kapıyı açar ve gider" dedi.

Massa ayrıca, geçtiğimiz yıl şampiyonluğu 1 puanla kaçıran, bu yıl ise 1 puanla önünde bulunan Lewis Hamilton'ı yenebileceğine inandığını belirtti. Massa, "Aksi takdirde Maranello'da oturmam bile gereksiz olurdu" dedi.

TurkiyeF1.com
Kimi zaten soğuk adam biz öyle seviyoruz Smile
Referans URL